LAUREN & CAMILLA

Minns ni inlägget om Fifth Harmony? Då jag skrev att jag gillade Lauren och Camilla extra mycket. Hittade två klipp med alla deras solon när de var med i X-Factor. De första klippet är Laurens audition, sen hennes solon och det sista klippet är Camillas solon. Önskade verkligen att jag kunde sjunga såhär bra. Galet att Lauren har den rösten hon har när hon bara är 16!

LYLAS - 1432 - FIFTH HARMONY

Orkar ni inte kolla alla klippen, kolla iallafall första och sista!
Camilla, Lauren, Normani, Ally, Dinah.
Dinah, Ally, Lauren, Camilla, Normani.
Ally, Normani, Lauren, Dinah, Camilla.
Satt och kollade hela X-Factor USA 2012 för ett tag sedan då var dessa tjejer med. De är precis som One Direction, de sökte till X-Factor som soloartist men åkte ut på bootcamp men blev sedan en grupp som först kallades LYLAS sen 1432 och sedan blev namnet tillslut Fifth Harmony. De är i åldern 15-19 år och kom 3:a i X-Factor. Jag har två tjejer där jag gillar extra mycket. Jag bara ääälskar Lauren (96:a,16 år) röst! Sen gillar jag också Camilla (97:a,15 år), tycker hon har en skön röst. Brukar aldrig lyssna på tjejgrupper men kommer verkligen att lyssna mer på Fifth Harmony och de har precis blivit signerade också! Hoppas att man ser mer av de snart :)

BABY BELIEVE I TRIED TO RUN

Såhär har jag sett ut idag dock gick jag runt i toffs hela dagen och inte utsläppt. Dagen var riktigt seg, var hur trött hom helst trots att jag somnade rätt tidigt igår! Känns som det inte spelar någon roll när man lägger sig. Lägger man sig sent så vaknar man upp trött. Lägger man sig tidigt så vaknar man fortfarande upp trött. Ska äta lite snart med mamsen och sen kommer jag nog bara lata mig hela kvällen. Tisdag är den enda dagen på skoldagarna jag kan ta det lugnt och göra ingenting. Så man måste ta vara på tiden, haha! Skaffade precis tumblr också, fattar verkligen ingenting så ska nog försöka lära mig det ikväll med. Så vi får höras senare, puss!