BILLIGT BILLIGT BILLIGT

För några dagar sedan fick jag äntligen mitt skal till datorn. Tror inte ni fattar min lycka, har länge velat beställa ett lila skal och så fort vi fick våran Mac så beställde jag den. Idag så fick jag hem ett fodral som jag också köpte eftersom datorfodralet från skolan är så himla stort. Sedan idag så fixade jag ett abonnemang till mobilen så jag slipper beltala så mycket varje månad. Nu ska jag bara spara ihop pengar till en mobil, målet är att jag ska köpa en ny mobil till sommaren. Får se om jag lyckas. 
 

LA DA DEE

Äntligen på flera dagar har jag idag haft på mig riktiga kläder och fixat mig. Det var nästan jobbigt att sminka sig och att ha på sig jeans. Men det kände ändå ganska skönt faktiskt. Hade tänkt att gå in till stan en snabbis men det blev inte så. Men jag gick förbi Michael och Karin och hämtade upp mitt skal som äntligen hade kommit. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Har tänkt att fixa naglarna eftersom jag tog bort de jag hade innan igår men vet inte hur. På sista bilden ser ni hur långa de är och de kommer brytas om jag inte målar dem snart. Kanska bara ska måla dem i någon enkel vanlig färg och inte göra något komplicerat. Men nu måste jag fixa lite mat. Vi hörs,

LJUSHAV LITTLE THINGS

Det första klippet hittade jag när jag kolalde runt på youtube. Hur fint var inte ljushavet till Little Things? Fattar inte hur jag inte kunde ta kort eller filma ljushavet. Blir så arg på mig själv. Andra klippet har Josh filmat. Ni måste ju erkänna att de va så vackert? Vill tillbaka till konserten! Ttänk att de va 173 dagar sedan, galet!