ÖSTERSJÖGYMNASIET

 
Tycker datorfodralet är väldigt snygg men den är ju så jävla stor. Vi på media får ju Macbook pro 13 tum tror jag? Fodralet är 17 tum. Kunde de inte ha beställt så vi media fick en som passade våra datorer istället hade ju varit mycket bättre. När vi ändå snackar om dator. Vi har fortfarande inte fått våra datorer utan vi ska få reserv datorer så länge tills våra Mac kommer. På nedre bilden är det väskan vi fick då. Ångrar verkligen att jag inte valde ryggsäck istället. Den va sååå mycket snyggare! Så lär nog inte använda den här axelbandsväskan för ingen vill byta med mig heller. Men så är det. Får köpa en egen datorfodral senare när jag får nästa studiebidrag eller något. 

BEVERLY HILLS 90210

T-shirt och strumpbyxor Lindex, Hängselshorts H&M, Skor DinSko.
Måndag idag och en ny vecka har börjat. På idrotten idag hade vi teori. Pratade om kondition och hur man läser av en karta typ för vi ska ha orientering på Svinö nästa vecka. På eftermiddagen hade vi Samhälle och där pratade vi om lite nyheter som våldtäktet som alla pratar om och om Romerna. Sedan så spelade vi ett spel om debatt typ. Vi fick våra väskor och datorfodral idag. Ångrar verkligen att jag tog axelväska för den är så ful. Efter skolan gick jag in till stan. Fick med min godis och torr shampoo hem. Nu ska jag fortsätta kolla vidare på Beverly Hills 90210 som jag började kolla på igår men sen slutade Dreamfilm att sluta. Kramis på er!

HEY BROTHER

Vaknade redan vid 9 idag så åt lite frukost och tog en lång dusch. Runt halv 1 traskade jag iväg till min bror för han var så snäll så ställde upp som modell för mig. Fotouppgiften går ut på att vi ska ta 5 biler från någons vardag typ. Jag ska vara som en liten fluga, de ska alltså inte märka att jag tar kort på dem. Därför jag valde min bror till detta för det är så lätt att fota honom. Senare mot kvällen mötte jag upp Axel och Moa. Vi gick till Thaisilk och väntade på Maya och hennes bästa vän Lisa. De skulle ut och äta för Maya hade fyllt år, vi andra var en överraskning. Hon blev jätteglad och vi hade det supertrevligt! Efter det gick jag hem till min bror igen och fortsatte fota honom. Vi kollade på när Milan spelade och de vann med 1-0. Jag kom hem för en stund sedan. Ska faktiskt ta och sova strax. Är så himla trött. Vi hörs imorgon,