FISKARNAS SOMMAR

"Med en ordnad ekonomi blir sommaren roligare” skulle kunna vara ett jätteråkigt ordspråk, men det är också sant för dig just nu, kära Fisk. Och ordnad ekonomi ska du få! Nyheter vad gäller pengar och jobb ser väldigt goda ut i juni, och det ger dig massor av utrymme för att resa runt och träffa vänner under kommande soliga dagar. Ett bråk med en vän på samma tema, om pengar, kan dyka upp, men du har lärt dig att det inte är någon idé att oja upp sig över. Fokusera istället på en fantastisk avslutning på juni där du har stark romantisk medvind, och lika mycket härligt socialt stöd. Chansen att träffa en ny sötnos nu är stor, större, störst. Det är också detta som fyller den största delen av juli och gör dig varm och pirrig. Du bli förvånad över dina egna initiativ nu, men lita på din magkänsla, speciellt om du träffar en helt ny person som du bara måste få träffa mer. Våga bjuda ut, bjuda in och bjuda hem! I augusti har du fullt upp, och vare sig det är en ovanligt hektisk semester eller ett sommarjobb som håller dig igång så verkar det som att du äntligen får saker gjorda som du längtat efter att ta tag i. Kanske är det sparkassan, eller ökat mod överlag, som växer. I mitten av augusti gör du klokt i att ta lite extra tid bara för dig själv, utan stress från vare sig familj, jobb eller vänner. Egentid är guld värt nu. Slutet av augusti blir som allra mysigast för Fiskar i en relation eller som precis börjat träffa någon ny. Puppy love!

Romantiska datum att hålla reda på: 3-6 juni, 18-19 juni, 27 juni, 12 juli, 24-26 juli, 1 augusti, 7 augusti, 15-21 augusti & 25 augusti

 

JUST SO YOU KNOW..

Oj så länge sedan det var jag var inne på bloggen! Har haft fullt upp sedan skolan slutade. Jag åkte till stockholm den 12 och var där till 16. Direkt därifrån åkte jag till Oskarshamn där mitt sommarjobb är. Har varit hemma lite snabbt på helgen och så men idag är det nog första gången jag loggat in på kontot! Ber om ursäkt att det är så dålig uppdatering nu men jag har ingen dator (då vi lämnat in den till skolan) eller tid då jag ska börja jobba väldigt mycket nu. Ska försöka fixa några inlägg. Hoppas ni alla mår bra! Släng gärna in en kommentar om ni undrar något osv.. ska försöka svara så fort jag kan! Kram på er ♥

NEW IN

Jag vet att jag inte har bloggat något på några dagar. Jag har gjort klart mina sista inlämningar som tog slut på den lilla energin jag hade kvar. Det var riktigt skönt att det var långhelg. Jag sov hela dagarna trots att det var fint väder. Så jag har verkligen vilat ut mig men även varit ute och gått massor med promenader. Igår så gick jag till mammas jobb. Det är väl ca. 5 km dit tror jag och jag trodde att jag skulle dö. Här i Kalmar var det SÅ VARMT! Iallafall det jag egentligen skulle skriva i inlägget är om sakerna jag köpte häromdan som jag berättade i förra inlägget. På bilden visar det två av tre grejer. Dessa BH:ar är precis likadan som BH några inlägg längre ner som jag använde som bikini i Vietnam. Dem finns på HM just nu för 75 kr/st! 

Uptade: Sara jag har svarat på din kommentar. Svaret finns där du senast kommenterade. I inlägget "SVAR PÅ FRÅGA" om jag minns rätt!