HOLA ESTOCOLMO

I tisdags efter skolan så satte jag mig på bussen till Stockholm. Resan var väldig mysig. Vi var bara 9 stycken på bussen så det var superskönt! Kom fram runt 22.00. Tog tunnelbanan, vilket gick fruktansvärt bra. Vaknade upp runt 8 på onsdagen. Vid 9 åkte jag iväg till Explorius kontor. Gick fel och allt men lyckades hitta fram tillslut. ELiTS-testet var ganska enkelt. Det var en liten del som jag tyckte var väldigt svår! Annars så tror jag att det gick riktigt bra! Träffade även min konktaktperson som var supergullig!
 
På kvällen så var det ett Get Ready-möte som jag skulle gå på. Jag visste att många skulle gå med sina föräldrar men så hade jag pratat med Julia som också skulle gå själv. Så kontaktade henne och vi skulle ses utanför tunnelbanan. Lyckades vi hitta varandra? Svar: Nej. Haha alltså tror vi sprang runt och letade efter varande i typ 15 minuter. Vi bestämde oss för att ses på mötet istället eftersom vi redan var sena. Det var lite små pinsamt att komma dit 10 minuter försent. På mötet så handlade allt om ansökningsprocessen. Det blev inget nytt för mig då jag redan visste allt eftersom jag typ är klar med mina ansökningar.
 
Torsdag så åkte jag och My till Liljeholmen till en liten galleria. Hade inte planerat att köpa något men kom hem med en ny jacka. Vilket egentligen behövdes så jag inte har en jacka som är lite tjockare. Det var även 50 % på den så fick den endast för 299 kr!! Sedan bjöd My på fika, åt en suupergod bagel! Vid 16.00 var det dags att åka hem igen. Resan hem var lång och väldigt tråkig, hade velat stanna kvar länge i Stockholm om jag hade kunnat de!

Kommentera här: