PHOTOGRAPH ALBUM

Jaf fick skjuta upp min deadline i 1 vecka. Känns faktiskt skönt. Nu kan jag ta det lungt och inte stressa lika mycket! Men jag valde tillslut dessa bilder till min ansökan. Jag fick ha upp till 9 bilder och jag skulle ta bilder till:
1) a close-up color photo of the student with a SMILING face to be used on the student's identification (ID) card
2) a family photo
3) a photo of the student's home
4) a photo of the student's community
5) a photo of the student with friends
6) a photo of the student participating in his/her favorite hobby, sport or activity.

TISDAG 28/10

Har haft en helt underbar dag! Det började med att jag fikade med Alva och Amanda. De ska också åka iväg till USA samma år. Vi satt och pratade lite. Åt även en suuupergod macka! Amanda känner jag sedan tidigare. Ni hittar även Alvas blogg bland länkarna ifall ni vill följa hennes resa som utbytesstudent! Efter det mötte jag upp Matilda som hjälpte mig att fota de sista grejerna till ansökningarna, så nu har jag bara ögonundersökningen kvar imorgon sen är allt klart! Förutom vaccinationera då som jag kunde komplettera in i efterhand. Känns så himla skönt att jag kan lägga det åt sidan sen ett tag! 

ON THE ROAD AGAIN?

One Direction kommer till Ullevi 23 juni 2015. Jag vill så himla gärna gå på den konserten för FOUR verkar vara en sjukt bra album. Det skulle bli en superbra start på lovet och innan jag åker till USA eftersom jag ska jobba mesta delen av mitt sommarlov. Samtidigt blir jag väldigt osäker då jag inte vet om jag borde lägga pengar på att åka till Göteborg innan jag åker iväg. Biljetterna är dyrare denna gången. Det hade varit en annan sak om det var i Stockholm. Där kan jag lätt fixa boende osv.. Sedan vet jag inte om det är någon som kan gå med mig heller. Det är inte lätt att vara ett fan av dessa killar, har inte ens köpt That Moment, You and I eller ens förbokat FOUR ens haha..