UTBYTESFIKA

Sarah, Alva och Amanda. 
Inget samtal från Annika den här veckan. Får helt enkelt hoppas att hon ringer den kommande veckan nu. Igår så träffade jag några tjejer som också ska iväg på utbytesår till USA. Sarah har redan fått sin familj och ska också till Idaho! Vi började på Esspresso House men när de stängde gick vi vidare till Waynes en stund innan vi alla splittrades. Var väldigt roligt att träffa tjejerna och prata ut om utbytesåret. Juste, i fredags så skypade jag med en tjej från Brasilien som också ska till Idaho. Vi ville öva på vår engelska haha, men det gick väldigt bra och var roligt att prata med utbytesstudent som inte är från Sverige. Harr inte så mycket mer att skriva, ville bara uppdatera er lite om det lilla som händer i mitt liv just nu. I nästa inlägg så hoppas jag att jag kan berätta om min nya placering. Kram!

ÄNDRADE PLANER GÄLLANDE UTBYTESÅR

Min kontaktperson Annika ringde mig idag och hade tråkiga nyheter. Som jag skrev tidigare så mailade jag min värdfamilj direkt när jag fick veta min placering. Det har nu gått två veckor och jag har fortfarande inte fått svar så jag bestämde mig för att kontakta Annika. Min värdfamilj kunde längre inte ta emot en utbytesstudent till hösten av olika anledningar och just nu letar ICES en ny värdfamilj till mig. Förmodligen så kommer jag att fortfarande att hamna i det området. Har mycket blandade känslor gällande detta men den här gången behöver jag inte vänta lika länge utan förhoppningsvis kommer jag få en ny värdfamilj inom 2 veckor. Så nu står jag utan värdfamilj och längtar tills Annika ringer igen. Jag uppdaterar er så fort jag fått veta! Hoppas ni alla har en underbar dag och njuter av det fina vädret. Kram!
 

PÅSKLOVET I BILDER

Josefine fick körkort några dagar tidigare och de firade vi med Mcdriven och mys vid hamnen.
Åkte till Oskarshamn och hade tjejkväll hos Lina. Det var så himla fint vid vattnet och sitta vid klipporna!
I fredags så var det först förfest hos mig sen blev det utgång för några av oss. Kvällen blev inte alls som planerad men slutade jävligt bra och hade så himla roligt!