WHITE WATER RAFTING

Idag hade jag en student orientation med min organisation ICES här i USA. Vi åkte över tilll Wyoming (2 veckor i USA och redan varit i 5 delstater)  Vi var ca. 14 runt om här i närheten som åkte. En rolig sak som hände när vi skulle samlas i Rexburg var att jag fick träffa en finsk tjej. Vi skulle presentera oss och så kommer hennes värdpappa fram och berättar att han velade mellan mig och Lotta. Han tyckte det var väldigt trevligt att få träffa mig också även om de inte valde mig. Iallafall resan tog ungefär 2-3 timmar tror jag? Vi åkte till en flod där vi skulle på White water rafting och det var så himla roligt! Satt mest längst fram i båten under hela två timmars resan genom floden. Sedan åkte vi ttill någon ranch och träffade andra utbytesstudenterfrån Utah och Wyoming. Vi hade ett möte om regler och sedan var det dags att åka hem igen. Bilderna under är från den sista och stora vågorna. Min kontaktperson åkte ur båten så guiden fick hoppa i och hämta henne. 

FÖRSTA SKOLDAGEN

Första skoldagen var ganska rolig. Dagen började med samling i gymnastiksalen. Där de pratade lite och så. Freshmen och alla utbyter studenter fick ställa sig upp. Kändes lite pinsamt faktiskt. Men hela dagen flöt på väldigt bra! Många tycker jag pratar väldigt bra engelska och blir väldigt förvånade när jag säger att jag är utbytesstudent och speciellt att jag var från Sverige också. Imorgon hade jag tänkt att byta mitt schema då jag inte är riktigt nöjd med det jag har! Just nu ser mitt shecma ut såhär:
 
1th U.S History
2nd Crafts ($20 för att gå den kursen)
3rd English
4th Western Civilization
LUNCH
5th Buissnis and Computer Apps
6th Choir ($15 för att gå den kursen)
7th Redical Reeding
 
 

SAINT ANTHONY MITT NYA HEM

Nu är jag framme hos värdfamiljen eller ja jag har varit här i några dagar nu. Jag kom fram väldigt sent och var hemma i Saint Anthony runt midnatt. Dagen efter så skulle vi till kyrkan.Var doch bara där 1 timme. Eftersom det blev förändringar med flyget så var min kropp inte alls med.Så var fruktansvärt trött. Tisdagen så var det registrering i skolan. Jag fick veta att jag blev Junior vilket alla utbytesstudenter blir på skolan. Blev rätt nöjd ändå! Efter det åkte vi till Idaho Falls för att fixa simkort för av någon anledning så var vi tvungna att åka dit. I onsdags så åkte vi till Mesa Falls som är ett vattenfall här i närheten ca. 40 minuter bort. På kvällen hade jag även min första fotbollsträning. Oj vad de springer mycket på deras träningar här i USA! Igår vaknade jag upp med en himlans träningsvärk, trodde verkligen att jag skulle dö. Dagens spenderades mest i bilen då jag, McKenzie och min värdmorbror tog oss till Montana. Vi besökte Ennis, Virgina City och Nevada City. Idag har jag inget planerat förutom träning igen, känns riktigt skönt att ha hela dagen ledig. Verkar inte som vi ska hitta på något speciellt i helgen heller. På onsdag börjar skolan!!