2015 PART 2

Juli: Jobbade typ hela månaden och stannade alltid kvar på Öland hos Ellen. Bodde seriöst hos henne under hela Juli månad och var knappt hemma, stackarn! När jag väl var hemma så åkte jag alltid iväg och hängde med killen jag träffade. Hade många myskvällar med Ellen och Olander. Mot slutet av månaden bestämde jag mig för att klippa av mig halva håret, hade tänkt att bara klippa topparna men av någon anledning kändes det rätt att klippa av så mycket. Saknar håret något enormt just nu.
Augusti & September: Råkade sätta ihop månaderna men det får gå. Jobbade min sista dag på jobbet 31 Juli så hela Augusti fram tills jag åkte så var jag fri. Spenderade den noga med mina nära och kära. Fler utgångar och sedan kom stadsfesten som i sig var tråkig men drama runt om de. Fick ett superfint halsband av killen jag gillade  och sedan blev det avresa. Trodde inte alls det skulle bli så jobbigt men se de människor man tycker om med tårar i ögonen, så gör de ändå lite ont i hjärtat. Sov knappt 3 timmar i Malmö. Var så sjukt nervös men vaknade även med helt ihopkletade ögon. Om ni minns att jag hade någon ögoninfektion. Flygresorna gick bra trots det. New York var underbart, saknar det så mycket! Utsikten från The Top of The Rock var ju magiskt och det är sjukt att jag bara kom hem med 5 bilder på utsikten?? Måste vart i chock!
 
Vaknade sjukt tidigt dagen jag skulle åka till värdfamiljen sen fick jag reda på när jag var på flygplatsen att mitt flyg är inställt?? Så fick åka tillbaka till hotellet men min sista rumskompis åkte precis så fick sova på en stol i några timmar innan jag kunde åka tillbaka. På grund av detta så blev hela min sovrutin förstörd. Åkte även till kyrkan dagen efter, var helt död. Var så jetlaged i typ en vecka innan det blev bättre. Första skoldagen var helt okej, inte alls läskig. Besökte vattenfallet Mesa Falls och åkte upp till national parken Yellowstone. Började träna fotboll, fyfan vad jobbigt säger jag bara! De enda de gör på träningarna här är springa, springa och springa. I över 30 graders värme + att man inte tränat ordentligt på 4 år till detta 4-5 gånger i veckan. September månad slutade med harvest break.
Oktober: Harvest Break fortsatte in i oktober och fy vad tråkigt det är med lov. Hade bara träning och matcher. Höstsporterna slutade även här. I Amerikansk fotboll så gick dde vidare till distrikt. Helt galet men sedan åkte de ut på grund av en skitmatch där motspelarna seriöst mutat dommaren. Halloween var även här och jag gick i två spökhus, fy!
November: Emma var den första som frågade någon till dansen, haha kaos alltså. Sedan efter det så började alla andra fråga inklusive jag. Blev ju så dissad första gången men inser nu att jag är så glad att jag inte gick med den killen för jag hade inte haft det roligt med honom som dejt. Likamed han är en idiot dock en snygg sådan. Första snön kom och höll sig kvar. Alla började dekorera även skolan. Alla olika klubbar hade en julgran i entréen.
December: Många basketmatcher den här månaden. En vecka så var det match från tisdagen till lördagen, helt galet. Jag åkte till Salt Lake City med min organisation. En helt sjukt basketmatch vi fick se, jag filmade asmycket men så försvann halva, så ledsen! Fick liksom med målet som avgjorde och allt menmen. Tackar Emma som följde med mig på resan trots vi inte är med samma organisation. Sedan innan lovet började så var det ju Winter Formal. Så mycket stress men tycker det blev ändå rätt bra i slutändan med klänningen och allt. Fick ju trots allt världens finaste corsage! Jullovet var grymt tråkigt men det tycker jag att alla lov är här. 

2015 PART 1

Januari: Den 15 Januari, min systers födelsedag blev inte alls som tänkt. Då den 16 Januari vi blev en person mer i min släkt. Jag blev nämligen faster till världens sötaste unge! Matilda fyllde 18 år och det var verkligen så tråkigt när vi skulle splittras och de skulle ut. Ville verkligen också vara med och fria min bästa vän!
Februari: En ganska händelselös månad vad jag minns. Runt Alla hjärtans dag i skolan så hade det satt upp halva hjärtan på skåpen och sedan så skulle man matcha sitt hjärta med någon. Jag och Matilda vann. Tror vi fick en chokladboll och en festis som pris. Josefine fyllde även år och på kvällen så överraskade jag henne när de skulle äta middag på kött och bar. Yada-Yada, vår skoltidning hade även release.
Mars: Väldigt händelserik månad jämfört med förgående. Jag fyllde 18 och dagen innan min födelsedag så bjöd matilda mig på middag. Efter så kollade på Fifty Shades of Grey på bio och sedan sov vi hemma hos mig. Vaknade upp av att Jossarna och Lina ringde på dörren, de kom in och sedan fixade de frukost till mig. Hade även en väldigt fin outfit som ni ser längst upp till höger hela dagen. I skolan var det uppsatt med lappar att jag fyllde år och sedan på tavlan inne i klassrummet stod det grattis. På kvällen så var det middag med familjen på Gröna Stugan. Längtade så mycket till att få äta plankstek. Vi syskon delade även en flaska vin men det var inget för mig så det lilla ni ser på bilden var nog de enda jag drack. Fick även min älskade systemkamera, inte alls vad jag trodde att jag skulle få! Första utgången dagen efter och det är nog den bästa utgången trots knasigheter. Även här jag började komma Ellen närmre också. Veckan efter så skulle min fotoklass hjälpa till på UF-mässan. Gick väldigt bra för mig och fick en del bilder. Tror jag fick 4 av mina bilder var med på deras omslagsbild ett tag. Slutet av den här månaden fick jag även en värdfamilj. 
April: Ännu fler utgångar men många myskvällar. Åkte till Oskarshamn med Josefine och hälsade på Lina. Den värdfamiljen jag fick svarade aldrig på mitt mail. Kontaktade Explorius och fick reda på att den familjen inte kunde ta emot mig längre. Senare den här månaden fick jag även min nuvarande värdfamilj. 
Maj: En ganska tråkig månad och jag fick mitt avresedatum som blev 11 Augusti, så jag började räkna ner dagarna tills det var dags. Började även ta tag i mitt fotande och hjöde mitt betyg. Blev riktigt nöjd med uppgiften vi hade tillsammans med svenskalektionen, att fota 3 bilder till vår klassiker böcker.
Juni: Haha oj så många bilder det blev för Juni men det hände så fruktansvärt mycket den här månaden. Vi hade vår sista fotouppgift att fota till ett ordspråk. Blev så sjukt nöjd med mina bilder och dansbilden på Gabriella valde även min fotolärare ut som min bästa bild jag tagit under skolåret, pågrund av detta höjde jag även mitt slutbetyg. Mina sista dagar i svensk skola i över 1 år, lite sorgligt. Studentveckan och fler utgånger. Började även träffa en kille precis efter skolan slutade och midsommar spenderades typ mitt ute i skogen men det var ändå en väldigt bra midsommar måste jag ändå säga trots lite små suddiga ögonblick. Åkte och såg mitt favoritband med min favoritperson. Så himla mysigt att få åka iväg med min bästa vän och se killarna jag som betyder så mycket för mig. Många dagar spenderades även på Öland hemma hos Ellen.