2015 PART 1

Januari: Den 15 Januari, min systers födelsedag blev inte alls som tänkt. Då den 16 Januari vi blev en person mer i min släkt. Jag blev nämligen faster till världens sötaste unge! Matilda fyllde 18 år och det var verkligen så tråkigt när vi skulle splittras och de skulle ut. Ville verkligen också vara med och fria min bästa vän!
Februari: En ganska händelselös månad vad jag minns. Runt Alla hjärtans dag i skolan så hade det satt upp halva hjärtan på skåpen och sedan så skulle man matcha sitt hjärta med någon. Jag och Matilda vann. Tror vi fick en chokladboll och en festis som pris. Josefine fyllde även år och på kvällen så överraskade jag henne när de skulle äta middag på kött och bar. Yada-Yada, vår skoltidning hade även release.
Mars: Väldigt händelserik månad jämfört med förgående. Jag fyllde 18 och dagen innan min födelsedag så bjöd matilda mig på middag. Efter så kollade på Fifty Shades of Grey på bio och sedan sov vi hemma hos mig. Vaknade upp av att Jossarna och Lina ringde på dörren, de kom in och sedan fixade de frukost till mig. Hade även en väldigt fin outfit som ni ser längst upp till höger hela dagen. I skolan var det uppsatt med lappar att jag fyllde år och sedan på tavlan inne i klassrummet stod det grattis. På kvällen så var det middag med familjen på Gröna Stugan. Längtade så mycket till att få äta plankstek. Vi syskon delade även en flaska vin men det var inget för mig så det lilla ni ser på bilden var nog de enda jag drack. Fick även min älskade systemkamera, inte alls vad jag trodde att jag skulle få! Första utgången dagen efter och det är nog den bästa utgången trots knasigheter. Även här jag började komma Ellen närmre också. Veckan efter så skulle min fotoklass hjälpa till på UF-mässan. Gick väldigt bra för mig och fick en del bilder. Tror jag fick 4 av mina bilder var med på deras omslagsbild ett tag. Slutet av den här månaden fick jag även en värdfamilj. 
April: Ännu fler utgångar men många myskvällar. Åkte till Oskarshamn med Josefine och hälsade på Lina. Den värdfamiljen jag fick svarade aldrig på mitt mail. Kontaktade Explorius och fick reda på att den familjen inte kunde ta emot mig längre. Senare den här månaden fick jag även min nuvarande värdfamilj. 
Maj: En ganska tråkig månad och jag fick mitt avresedatum som blev 11 Augusti, så jag började räkna ner dagarna tills det var dags. Började även ta tag i mitt fotande och hjöde mitt betyg. Blev riktigt nöjd med uppgiften vi hade tillsammans med svenskalektionen, att fota 3 bilder till vår klassiker böcker.
Juni: Haha oj så många bilder det blev för Juni men det hände så fruktansvärt mycket den här månaden. Vi hade vår sista fotouppgift att fota till ett ordspråk. Blev så sjukt nöjd med mina bilder och dansbilden på Gabriella valde även min fotolärare ut som min bästa bild jag tagit under skolåret, pågrund av detta höjde jag även mitt slutbetyg. Mina sista dagar i svensk skola i över 1 år, lite sorgligt. Studentveckan och fler utgånger. Började även träffa en kille precis efter skolan slutade och midsommar spenderades typ mitt ute i skogen men det var ändå en väldigt bra midsommar måste jag ändå säga trots lite små suddiga ögonblick. Åkte och såg mitt favoritband med min favoritperson. Så himla mysigt att få åka iväg med min bästa vän och se killarna jag som betyder så mycket för mig. Många dagar spenderades även på Öland hemma hos Ellen.

Kommentera här: