WINTER FORMAL

Riktigt stressig dag igår. Var tvungen att hitta en helt ny klänning på några timmar innan vi skulle mötas upp för Day Date. I torsdags fick jag äntligen min klänning men den var alldeles för stor! Hela fredagen försökte vi lista ut hur vi skulle göra om det gick att sy in den men vi kom fram till hur vi än gjorde så skulle klänningen se jättekonstig ut. Så på kvällen åkte vi in till Rexburg för att se om vi hittade något men såklart gjorde vi inte det, då de inte finns något i Rexburg än vanliga kläder. Så vi bestämde att vi skulle åka tidigt lördag morgon till Idaho Falls för att försöka hitta en marinblå klänning där. Blommorna var redan beställda därav var jag tvungen att ha en marinblå klänning för att de skulle matcha. Så hittade vi en klänning på Rosses som är en slags outlet ungefär och klänningen var inte alls för dyr (typ över $100 som alla klänningar kostar) men den klänningen var för lång så jag var tvungen att hitta skor. Så vi hittade vita klackskor, inte alls höga för typ hundralappen bara. Men så fick vi skynda oss hem för klockan började närma sig 1 och vi skulle ses 2.
 
Saken är den att jag har inte min dejts nummer och eftersom det är Girls Choice så är det vi som egentligen som ska hämta dem osv. Men eftersom jag värken kan köra eller får köra så skulle han komma och hämta mig. Poblemet var att han inte hittade och äntligen när klockan började ticka mot 14.30 så såg vi en bil. Vi åkte till bowling hallen här i Saint Anthony. Istället för vnalig bowling så hade vi etn skittles påse och för varje gång man skulle bowla så skulle man ta en skittles. Tex. Gul = motsatta hand, Röd = Pringvinen (Du ligger på marken och skjuter iväg bollen osv. Jag och Drew var med Whitney och James, Sadie och Curtis. Kan lägga till att jag var i min grupp hehe. Sedan så skulle vi åka hem till Sadie men jag var ansvarig för att ta med kakor, hade jag de med mig? Nej. Så Drew fick skjutsa mig till min värdmormor där jag fick hämta nyckeln sedan hem för att hämta kakorna och sedan kunde vi äntligen åka till Sadie för att spela spel och äta. Vi körde Apple to Apple, där det visade sig efter spelat att jag är Skillful haha. Vi åt Sloppy Joes och sedan körde vi Heads Up innan vi splittrades.
 
Kom hem vid 18. Så hade 2 timmar och 30 minuter på att fixa mig. Så jag passade på att duscha och sedan började jag sminka mig och det gick jättebra tills jag skulle sätta på mig lösögonfransarna. Höll på med det i över 50 minuter och sedan av jag upp för klockan var redan 19.54 Så försökte tvätta fransarna och sedan bättra på sminket och sedan på med maskara. Saken är den att jag har övat jättemånga gånger med lösögonfransarna men så klart när den dagen jag behöver dem så funkar de inte. Sedan skulle håret fixas så jag plattade det och av någon anledning så blev hela håret electriskt och stod åt alla håll? Skulle göra en vattenfallsfläta på ena sidan, funkade det? Nej, så det slutade med att jag gjorde två enkla flätor på båda sidorna och sedan precis när jag var klar så knackade det på dörren. Vi tog några snabba bilder och sedan åkte vi till Nicole för att ta bilder med gruppen. Vi kom till dansen ganska sent runt 21.30 och det höll på till midnatt. Var helt slut när jag kom hem men hade det väldigt roligt! Danserna här är verkligen som i filmerna. Tryckare var andra eller tredje låt och de dansar så sjukt roligt här! Sjukt roligt att få lära känna Drew, då jag inte kände honom innan. Han var supergullig och var verkligen en gentleman som höll i mig när jag skulle gå till bilen coh till skolan så jag inte skulle ramla. Öppnade bil dörren åt mig och sedan följde mig till dörren när vi kom hem. Gårdagen kändes verkligen som en High School Film.
Titta så himla fin corsage jag fick av Drew, hela 6 stycken vita rosor. Måste säga att jag helt klart hade den finaste (och största) på hela dansen!

Kommentera här: