18 ÅR

18 års firandet började redan i onsdagskväll. Matilda bjöd mig på middag på Stars and Stripes. Jag åt en supergod Cesarsallad. Efter det så gick vi på bio. När Matilda fyllde år så var en av hennes pressenter av mig att jag skulle bjuda henne på bio. Så vi kollade på Fifty Shade of Grey. Jag tycker filmen var väldigt bra och jag blev inte alls besviken. Så som många andra har blivit. 
Torsdag 5/3, min födelsedag. Jag vaknade upp med Matilda. 40 minuter innan skolan började så ringde det på dörren och utanför står Josefine, Lina och Josse. De tvingade in mig i sovrummet medans de höll på i köket och vardagsrummet. När jag fick komma ut igen hade de dukat fram frukost. Så himla fina! När jag kom till skolan så hade de skrivt grattis på tavlan och även satt ut massa lappar att de var min födelsedag på hela skolan. Bilden ovan var min outfit hela skoldagen. På kvällen var hela familjen ute och åt. Vi åt på gröna stugan och jag fick äta min efterlängtade planka. Det var så gott och jag tog även mitt första lagliga glas ute (tyckte det ver jättespännande hihi). 
Fredagen efter skolan så gick jag och Josefine in till stan. Make up Store hade Make up Store Weekend och vi blev sminkade. Efter det åkte vi och handlade inför förfesten hemma hos mig. Vi fixade lite hemma och runt 6 tiden började det rulla in lite människor. Senare på kvällen gick några av oss vidare till Schlagerklubben. Jag hade en superrolig kväll och den avslutades med mat på Max. 
 
Jag är nu 18 år. Det är helt sjukt vad tiden går fort. Det kändes som det var igår som jag fyllde 12. De här tre dagarna har varit så himla bra med många överraskningar. Jag kunde inte ha önskat mig ett bättre sätt att fira min 18 års dag. Jag har nu börjat inse att jag verkligen kommer åka iväg i höst och jag kommer sakna alla så mycket. Men när jag är i USA så kommer jag att tänka tillbaka till dessa dagar när jag får hemlängtan. Tack mina nära och kära som var med mig dessa dagar, så mycket kärlek till er! ♥ 

Kommentera här: