MIN NYA VÄRDFAMILJ

Så i onsdags efter skolan upptäckte jag att jag hade två missade samtal från Annika på Explorius. Jag ringde tillbaka och som sist hade de gått hem för dagen, så himla typiskt. Jag trodde jag skulle få vänta tills måndag då jag trodde att kontoret var stängd pågrund av klämdagen. Men för ca. 1 timme sedan rignde Annika och berättade att jag hade fått en ny värdfamilj.
 
Jag kommer fortfarande att bo i Saint Anthony och gå på South Fremont High School. Jag ville verkligen gå kvar på den skolan så det känns väldigt bra. Min nya värdfamilj består då av värdmamma Melanie som gillar piano och att läsa. Min värdpappa Aaron gillar att jaga och fiska. Så har jag även en värdsyster som är född 1998 som heter McKenzie, hon gillar fotboll ochK-pop. 
 
Vi har mer gemensamt än vad jag hade med den förra familjen. Så allting känns bra och det är riktigt skönt att jag har en värdfamilj nu. Just nu sitter jag och skriver det första mailet. Tog lite från det mailet som jag skrev till den förra värdfamiljen men har ingen aning om vad jag ska skriva. Har ni några tips så kommentera gärna!
 

Kommentarer:

1 Maja:

Åh va skönt att du inte behövde byta stad eller något sådant! Ska du på Avresemötet i Stockholm den 30de? :)
Vill du göra ett länkbyte? :D

Kommentera här: