REGLER MAN INTE ÄR VAN VID

Sedan jag kom hit så har jag inte haft så många kulturkrockar men det är många gånger jag blir förånad över en del saker. Några saker jag har reagerat på de senate månaderna är dessa (Gäller främst för de som är mormoner):

1. Folk här dricker inte kaffe eller te, inte ens smakat det.
2. Ass, OMG osv.. anses som fula ord och en del kan bli riktigt upprörda om man säger de.
3. Du får inte ha sex innan giftermål, du får inte ens hångla innan det.
4. Du får inte heller ligga bredvid någon av de motsata könet. Tex. Om du ligger på gräset så får inte någon av de motsatta skönet ligga bredvid dig. 
5. Det är inte tillåtet att dejta förrens du är 16 år. Detta gäller även dejt till danser osv..
6. Inte dricka alchol, ta droger osv.. under hela ditt liv. Väldigt många har inte ens testat på det.
 
Självklart är en del familjer mindre strika över en del av dessa regler men många följer faktist de. Eftersom jag inte alls är van vid dessa regler och inte är uppvuxen med de så är det ju lite konstigt för mig. Jag förstår aboslut och jag respekterar reglerna. Dock så är min en av de familjer som inte så strikt över dessa grejer.
Min familj dricker inte kaffe så vi åkte förbi McDonalds för att äta och Starbucks när de skulle köpa varm choklad så var jag bara tvungen att köpa kaffe, taste like a little piece of heaven.
 
FÖRRESTEN VAD VILL NI LÄSA PÅ BLOGGEN?? BERÄTTA VAD NI VILL VETTA/LÄSA MER OM!! HAR NI NÅGRA FRÅGOR? STÄLL DEM!!

HUNTED MILL AND HOSPITAL

Som väldigt många vet så hatar jag skräck och tycker nästan alltid allt är läskig, ett exempel så tycker jag Harry Potter är läskigt. Onsdags förra veckan så kom Alex och Silje och hämtade upp mig. Vi åkte sedan vidare för att hämta Emma och Erica. Vi åkte till The Hunted Mill som var så jäkla läskig. Jag gick med Alex och Emma, stackarna. Det var först ett hus som vi gick in i och sedan fick man få en liten runda ute och sedan in i ett hus igen. Det första huset var helt klart den läskigaste!! Lördag kväll fick jag ett samtal från Erica som säger: "Hoppas du är påklädd för vi hämtar upp dig om 5 minuter och åker till The Hunted Hospital." Så de var ju bara att byta om från pyjamas och sedan förbereda sig. Jag tyckte faktiskt att The Hunted Mill var läskigare men det kan dock ha varit för jag blundade hela rundan när jag och Emma gick i The Hunted Hospital. Emma stackaren blev så rädd att hon ramlade och slog i huvudet, tur så var det inget allvarlig. Även om jag avskyr sånt här så var det faktiskt ganska roligt ändå! När jag kom hem så hittade jag ett klipp på YouTube som jag länkar 3 stycken här nedan, så sjukt roliga! Ni kommer älska dessa klipp. Haha, love Andy!!

SOUTH FREMONT VARSITY FOOTBALL

Video från gårdagens football game. Matchens tema var Rosa då vi skulle stödja bröst cancer, spelarna hade även den rosa rosetten på hjälmen. Det stod 14-14 tills Cougars gjorde touchdown i sista minuten och vi gick vidare till play-off, sjukt rolig och spännande kväll igår! (Inte världens bästa redigerade video eller filmat, sorry for that)