MITT NYA RUM

Hej bloggisen! Här är en bilder på huset och mitt nya rum! Jag älskar det och sängen är superskön! Jag sover som en liten bebis nu och det känns jättebra då jag under min tid här har sovit väldigt dåligt. När jag kom hit så var detta Micah's rum men han har flyttat ner till källaren där Alec och Jaycee bor. Många av hans saker är kvar i rummet men det gör mig absolut ingenting då jag ändå inte har så mycket saker uppe. Huset är väldigt fint tycker jag. Tror min mamma skulle gillat det här huset haha, för det är väldigt rent och städat hela tiden! Liz påminner mig mycket om min egna mamma. Nä hörrni! Alltså jag mår så jäkla bra här, det är helt galet. Det känns verkligen som jag har bott här under hela mitt utbytesår. Det är en väldigt upptagen familj men alla är så himla snälla och kärlekfulla mot varandra. Nu ska jag börja förbereda mig inför dagens match mot Sugar Salem City, våra rivaler. Sedan ikväll tror jag att vi ska fira Micah då det är hans födelsedag. Hoppas ni har/får en toppen dag!
 

Vet inte om jag någonsin visade rummet från min förra vfamilj. Klicka för att bilden ska bli större!

EN VECKA SEDAN FLYTTEN

Hej på er! Idag är jag glad. Vilket känns så otroligt konstigt att skriva om jag ska vara ärlig. Senast jag var glad var när jag och Matilda fick biljetter till Beyoncé för någon månad sedan men det har ju inget med utbytesåret att göra. Senast jag var glad under utbytesåret var i New York men det räknas ju knappt heller. Det känns som allt jag har bärt med mig under hela den här resan bara har släppt totalt, jag tror inte ni förstår hur skönt det är. Det har nu snart gått en vecka sedan jag flyttade hit till min nya familj. Det är en så himla mysig och kärleksfull familj! Jag är verkligen så lyckligtlottad att de kunde att ta in mig till deras hem den sista tiden jag har kvar. Jag var jättenervös när jag flyttade in men så fort nervösiteten la sig så kände jag mig som hemma direkt, efter två timmar kändes det som att jag alltid varit där under hela min tid här i USA. Jag ska inte ljuga, jag önskar faktiskt att jag hade kommit hit tidigare och fått lära känna dem bättre. Något de själva också har sagt! Jag mår så himla bra nu och har sån himla positiv energi till allt (förutom min smärta till min tumme som jag stukade i gårdagens match). Är det inte konstigt hur mycket ens mående kan ändras av att bara byta hus? Längtar lite tills när skolan slutar för då kommer vi alla inte vara så upptagna och jag får chansen att lära känna dem bättre innan jag åker hem! Det är ju inte alls långt kvar nu till hemresa, skärmmer mig lite faktiskt. Tänk att det är mindre än 50 dagar kvar, helt galet! 

ALLT MAN SAMLAR PÅ SIG

Visserligen så packade jag inte allt jättesmidigt smidigt men ändå. Det är helt sjukt vad saker man har samlat på sig under dessa månader. Jag hade den rosa resväskan, handväska och den grå handbagage väskan med mig till USA. Såhär såg det ut i lördags när jag flyttade + en påse till med mina fotbollsaker och skor. Känner ibland för att gråta när jag tänker på att jag ska hem, vet verkligen inte hur jag ska få hem allt. För jag vill bara checka in EN extra väska och jag hoppas verkligen att det räcker! Fanns en del grejer som jag ville ha hem men bestämde mig att kasta när jag flyttade. Om det är andra utbytisar som känner samma kommentera, för jag hoppas verkligen inte att jag är ensam om detta!