HISTORY

Bilder från de 3 konserterna de har haft I Sverige! 
Så himla simpel men så sjukt fin video. Det är verkligen en samanfattning av åren. Det gör faktiskt lite ont i hjärtat att allt faktiskt är över. Det kommer aldrig bli likadant och speciellt inte efter att Zayn lämande bandet och gick åt ett annat direction. Ni måste titta på videon, älskar den!

SNÖ, SNÖ OCH LITE MER SNÖ

Usch vilket väder det är här! Fastnade utanför huset i morse och sedan igen några hundra meter bort. Grannarna fick putta oss ut till stora vägen, så mycket snö var det. Många hade väldigt svårt att ta sig till skola och det förvånar mig att de inte blev Snow Day. Skolan gick annars väldigt fort idag och jag fick mycket gjort trots att jag knappt fick någon sömn inatt. All energi försvann dock när jag kom hem. Pratade i några minuter med mamma och sedan satt jag bara och latade mig på Netflix. Tänkte försöka göra klart min sista Economics assignment och alla finals är på torsdag och fredag. Ser fram emot så mycket att få byta schema nästa tisdag och träffa lite nya människor. Hoppas ni har det bra i Sverige!

GEMVIUS

Åh titta så himla fina armband!!! Hittade de i mitt flöde på Twitter. Jag älskar dem, vill ha dem!! Inte så jättedyra tror de va runt runt $12-14. Det sista armbandet är med min månadsten. Måste verkligen köpa en av dessa. Så sjukt fina ju!
 
Juste, glöm inte att ni kan ställa frågor i inlägget nedan. Funderar på att svara någon gång nästa vecka. Vad vill ni veta om mig och mitt år? Fråga på!!