HELGEN

Glad Påsk i efterskott, haha kan man säga så? Hoppas ni har haft en underbar helg. Onsdagen i skolan var helt meningslös. Många seniors var iväg på Senior Trip så många av lektioner var att antingen arbeta med STEAM eller annat. Eftersom jag var färdig med allt så passade jag på att ringa hem. Sedan fick vi Springbreak i torsdags. Fredagkväll så åkte jag hem till Erica där nästan alla utbytisar var samlade. Vi hade en sleepover då vi på lördagen skulle hjälpa till med Parkers egghunt. Helgen innan så hade vi hjälpt till att fylla över 600 ägg. Det var rätt skoj och vädret var på topp. Det har inte alls varit fint väder den här veckan. Snöat, regnat, haglar, ja vi har haft alla årstider här och det är fortfarande såååå himla kallt! Imorgon är sista dagen på lovet och sedan är det skola igen. Som jag förmodligen skrivit innan så är det skönt med lov men är alltid glad att komma tillbaka till skolan. Vet att många där hemma har lov nu, lyckos er som har lov i en hel vecka! Saknar er alla där hemma, hoppas ni har det bra! Kram!

BESTÄLLT

Jag shoppar så himla sällan här i USA. Mest för att jag nästan aldrig åker till Idaho Falls där allt finns och sen har jag aldrig riktigt hittat något som passar mig. Kände att jag behövde inhandla kjolar till kyrkan så kikade runt lite och hittade dessa 3 fina kjolar. Ganska basic men det är oftast så jag klär mig, vill också kunna använda dem när jag kommer hem till Sverige igen. Snål som jag är så va jag bara tvungen att klicka hem några tröjor så det blev över $50 så jag fick frifrakt, haha. Men jag känner att 7 plagg för $55 with tax inte var så illa, så det blev 456 svenska kronor totalt. Så himla excited att jag snart kommer ha nya kläder i garderoben, nu får vi hoppas att allt passar bara..

SENASTE VECKORNA

1. Boys Basketball åkte över till Boise för att tävla i State. Regerande mästarna kom på fjärde plats detta året! Surt, då jag hade hoppas på att åka och se the Championship som va på min födelsedag. Hur coolt hade det inte varit om de blev Stat Champs detta året också?
2. Utbytisvänner som fyllde mitt skåp med ballonger. De sjöng även Ja Må Hon Leva (heter det så?) i högtalarna över hela skolan.
3. Selfietime in Pottery class med Silje.
4. Birthday breakfast (som inte smakade alls gott, men det var inte jag som bestämde att vi skulle hit. Efter detta blev jag även riktigt sjuk och åt knappt något förrens på onsdagen, vilket va 5 dagar senare.)