2015 PART 2

Juli: Jobbade typ hela månaden och stannade alltid kvar på Öland hos Ellen. Bodde seriöst hos henne under hela Juli månad och var knappt hemma, stackarn! När jag väl var hemma så åkte jag alltid iväg och hängde med killen jag träffade. Hade många myskvällar med Ellen och Olander. Mot slutet av månaden bestämde jag mig för att klippa av mig halva håret, hade tänkt att bara klippa topparna men av någon anledning kändes det rätt att klippa av så mycket. Saknar håret något enormt just nu.
Augusti & September: Råkade sätta ihop månaderna men det får gå. Jobbade min sista dag på jobbet 31 Juli så hela Augusti fram tills jag åkte så var jag fri. Spenderade den noga med mina nära och kära. Fler utgångar och sedan kom stadsfesten som i sig var tråkig men drama runt om de. Fick ett superfint halsband av killen jag gillade  och sedan blev det avresa. Trodde inte alls det skulle bli så jobbigt men se de människor man tycker om med tårar i ögonen, så gör de ändå lite ont i hjärtat. Sov knappt 3 timmar i Malmö. Var så sjukt nervös men vaknade även med helt ihopkletade ögon. Om ni minns att jag hade någon ögoninfektion. Flygresorna gick bra trots det. New York var underbart, saknar det så mycket! Utsikten från The Top of The Rock var ju magiskt och det är sjukt att jag bara kom hem med 5 bilder på utsikten?? Måste vart i chock!
 
Vaknade sjukt tidigt dagen jag skulle åka till värdfamiljen sen fick jag reda på när jag var på flygplatsen att mitt flyg är inställt?? Så fick åka tillbaka till hotellet men min sista rumskompis åkte precis så fick sova på en stol i några timmar innan jag kunde åka tillbaka. På grund av detta så blev hela min sovrutin förstörd. Åkte även till kyrkan dagen efter, var helt död. Var så jetlaged i typ en vecka innan det blev bättre. Första skoldagen var helt okej, inte alls läskig. Besökte vattenfallet Mesa Falls och åkte upp till national parken Yellowstone. Började träna fotboll, fyfan vad jobbigt säger jag bara! De enda de gör på träningarna här är springa, springa och springa. I över 30 graders värme + att man inte tränat ordentligt på 4 år till detta 4-5 gånger i veckan. September månad slutade med harvest break.
Oktober: Harvest Break fortsatte in i oktober och fy vad tråkigt det är med lov. Hade bara träning och matcher. Höstsporterna slutade även här. I Amerikansk fotboll så gick dde vidare till distrikt. Helt galet men sedan åkte de ut på grund av en skitmatch där motspelarna seriöst mutat dommaren. Halloween var även här och jag gick i två spökhus, fy!
November: Emma var den första som frågade någon till dansen, haha kaos alltså. Sedan efter det så började alla andra fråga inklusive jag. Blev ju så dissad första gången men inser nu att jag är så glad att jag inte gick med den killen för jag hade inte haft det roligt med honom som dejt. Likamed han är en idiot dock en snygg sådan. Första snön kom och höll sig kvar. Alla började dekorera även skolan. Alla olika klubbar hade en julgran i entréen.
December: Många basketmatcher den här månaden. En vecka så var det match från tisdagen till lördagen, helt galet. Jag åkte till Salt Lake City med min organisation. En helt sjukt basketmatch vi fick se, jag filmade asmycket men så försvann halva, så ledsen! Fick liksom med målet som avgjorde och allt menmen. Tackar Emma som följde med mig på resan trots vi inte är med samma organisation. Sedan innan lovet började så var det ju Winter Formal. Så mycket stress men tycker det blev ändå rätt bra i slutändan med klänningen och allt. Fick ju trots allt världens finaste corsage! Jullovet var grymt tråkigt men det tycker jag att alla lov är här.