MIN PLACERING

Jag tog mig en liten powernap igår och när jag vaknade upp så såg jag att jag hade ett missat samtal från Explorius!!! Hade jag fått en placering? Jag ringde genast tillbaka men tyvärr hade de gått hem för dagen så jag fick vänta tills idag. Så på rasten ringde jag Explorius igen men min kontaktperson skulle inte komma in förens vid 11 så jag fick lämnade ett meddelande och fick vänta på att hon skulle ringa tillbaka. Vid ungefär halv 1 tiden, mitt under spanska lektionen så ringde moiblen.Precis som jag trodde dagen innan så hade jag fått en värdfamilj.
 
Jag kommer spendera mitt utbytes år i St. Anthony, Idaho. Det bor runt 3500 människor i staden, så det är en väldigt liten stad. Idaho Falls som är ungefär lika stort som Kalmar ligger 40 minuter bort annars är närmsta storstad Salt Lake City, Utah som ligger runt 4 timmar bort. Vädret är ungefär som det är i Sverige så snön slipper jag tyvärr inte. Jag hade inte så många eller höga förväntingar så jag är ganska nöjd med min placering. 
 
Min värdmamma heter Jessica och min värdpappa heter Mario. De har inga barn men de har däremot två hundar och en katt. Vilket jag tycker kommer bli jätteroligt då jag alltid velat ha husdjur. De tycker om att vara ute och Mario gillar fotboll. Jag skrev ihop ett mail som jag skrickade iväg för någon timma sedan så nu väntar jag på att dem ska svara. Annika, min kontaktperson berättade även att de ville att jag skulle komma den 15 Augusti, 11 dagar innan skolan börjar vilket betyder att jag då måste åka ifrån Sverige den 11 Augusti om jag ska hinna med Soft Landing Camp i NY innan. Det är inte ritkigt helt säkert hur det blir då det inte var bestämt. 
 
Jag ska gå på South Fremont High School, home of the Cougars som börjar den 26 Augusti. Jag hittade skolans hemsida men jag tyckte den var så himla krånlig så hittade inte så mycket. Annika berättade att det fanns ganska många sporter som Cheerleading och Volleyboll. Det fanns även många klubbar som Yearbook och Choir, riktigt spännande! Jag hittade deras Homecomingvideos så tänkte bjuda på den senaste. I videon får ni även se hur St. Anthony ser ut!