SKYPE MED VÄRDSYSTER + LITE TILL

I lördags åkte vi ner till Malmö för det obligatoriska avresemötet. Det är så sjukt hur fort tiden går. Minns när jag för över 1 år sedan längtade till mitt avresemöte. Träffade och fick en kram från min kontaktperson Annika som kände igen mig. Väldigt roligt då vi bara har träffats en gång. Så himla glad att just hon blev min kontaktperson. Hon har verkligen hjälpt och peppat mig under ansökningarna. De 4 timmarna under mötet gick rätt långsamt och jag hade redan läst på om allt så det blev lite små drygt att sitta där så länge. Jag tärffade även en tjej som bor i Växjö som också åker från Köpenhamn den 11 Augusti. Så skönt att man iallafall vet en som kommer vara på Soft Landing Camp med mig i New York.

I måndags så skypade jag med min värdsyster för första gången. Det gick väldigt bra. Vi kommer verkligen bra överrens och jag är så glad att jag ska bli en del av deras familj. Jag fick se huset och fick även reda på att jag ska dela rum med McKenzie. Även om jag inte kommer få ett eget rum så tror jag det här kommer bli jättebra iallafall. Min värdmamma Melanie och värdpappa Aaron sa även hej lite fort. Efter 1 timme och 30 minuter var det dags att lägga på. Saint Anthony ligger hela 8 timmar efter oss så klockan började bli rätt mycket i Sverige. 

I onsdags så tog jag även sista Hepatit B sprutan. Så nu är allting klart, det enda som återstår är visumet som kommer senare i Juni. Vad mer har hänt då? Jag skriver med min värdsyster dagligen. Jag frågade lite om tidigare utbytesstudenter på skolan. Hon sa att chansen var stor att jag skulle bli senior och även få ta graduation då tidigare utbytesstudenter har fått göra det. Jag längtar så himla mycket tills jag åker iväg just nu. 13 dagar tills skolan slutar. 74 dagar tills jag åker till NY. 78 dagar tills jag åker till min värdfamilj. Hoppas tiden fortsätter att gå lika fort!
 
Idag har jag inte haft några lektioner. Så himla skönt att ha lång ledigt. Idag har jag hunnit att ta en runda på stan med min svägerska. Fick med mig två tröjor hem, en vanlig vit och mairnblå. Vågar knappt köpa kläder längre på grund av att jag vill kunna använda kläderna jag köper i USA också. Har väl ganska tur att min skola inte har så stränga dresscode. I helgen ska jag fota och göra ett reoprtage om balen, fira morsdag och skypa med McKenzie igen. Verkar som det kommer bli en underbar helg!