ATT KLIVA UT FRÅN SIN COMFORT ZONE

Update: Jag hade hört från en vän att killen jag frågade ville/väntade på någon annan. Så i morse (onsdag) så gick jag fram till honom och frågade om han ville gå med mig eller inte. Jag fick egentligen inte ett rakt svar men förstod att han inte ville gå med mig. Tycker det bara är synd att han inte har kunnat säga nej tidigare så jag har kunnat fråga någon annan, för nästan alla har ju blivit frågade. Men min kompis hade någon som jag kunde fråga och den killen känner jag inte heller, men förhoppningsvis lär väl denna killen säga ja. Men jag ångrar fortfarande ingenting utan är bara stolt att jag faktiskt vågade. 
Okej så i torsdags så frågade jag en kille jag har pratat med endast en gång till dansen. Jag hade faktiskt tidigare bestämt mig för att fråga en annan kille som spelade i killarnas soccer team men Emma övertalade mig att fråga en kille i footballslaget istället. Detta kan nog ha varit de mest sjuka jag gjort. Jag tog verkligen ett stort steg från mitt comfort zone. Jag kan verkligen inte fatta att jag frågade den killen till dansen. På vår skola så är det så att det är tjejerna som planerar och frågar till Winter Forma/Frosted Formal och till Sadie Hawkins som är i vår. Killarna behöver endast fråga till Prom. 
 
Iallafall, på onsdagskvällen förra veckan förberedde jag allting. Jag hade en låda med en marabou choklad i botten. Över det hade jag 50 ihopvikta tomma lappar och sedan 12 stycken lappar med ledtrådar om mig och mitt namn utstavat i olika lappar (då jag inte kände honom, så visste jag ju inte hur smart han var så stavade ut mitt namn försäkerhetsskull). Över lapparna så hade jag en stor lapp där de stod "Find the right notes, to find the right person". Sedan slog jag in lådan som ett paket och på den skrev jag hans namn och sedan "Winter Formal?".
 
Torsdag morgon så gick jag till the main office och lämnade mitt paket och noterade väldigt noga att inte ropa ner honom dit mellan rasterna och att ingen annan elev fick vara i rummet när han skulle hämta de haha. Så efter min första lektion så skulle jag gå till andra sidan byggnaden för att ha Crafts och då ser jag hans lagkompisar som också har Weight Lifting med honom första lektionen. De stod i en ring och pratade och jag kunde ju direkt förstå att de pratade om mitt proposal, men jag visste ju inte om de hade fått reda på att det var jag ännu. Sedan såg de mig och kollade på mig och sedan fortsatte prata och kollade igen. Alltså om ni kunde förstå vilken panik jag fick då och bara kollade ner och sprang till min lektion. Under min andra lektion så gick jag ner till the office och frågade om han hade hämtat sitt paket vilket han hade. Hade lite mer panik för jag vill ju veta reaktionen. Mellan 2nd och 3rd hour så träffade jag på Alec, killen som Emma frågade till dansen. Han såg hur nervös jag var och kom fram till mig. Så sa han något i stil med "Så du frågade honom till dansen? ;)". Han berättade sedan att han hade öppnat den 1st hour och inför hela den klassen, (Ännu mer panik). Så frågade jag hur reaktionen var och han svarade att den var väldigt bra. Men jag har ju fortfarande ingen aning om vi skulle gå tillsammans eller inte. Jag brukar väldigt sällan se honom i skolan mellan lektionerna och vi hade ingen lektion tillsammans. Jag visste att jag förmodligen inte skulle få ett svar förens den här veckan de skulle ha State game i football på fredagen förra veckan.
 
Fredag var även en enormt jobbig och pinsam dag men inget jag orkar ta upp här nu för då blir det här inlägget alldeles för långt. Nu så är det måndagkväll och får lite smått ångestattacker några gånger på dag. Jag ska inte ljuga, jag undrar många gånger vafan det är jag har gett mig in på. Trots all ångest och stress så ångrar jag verkligen inte att jag tog modet till att fråga honom, är väldigt stolt över mig själv att jag faktiskt vågade. Alla som läser den här bloggen som känner mig vet hur fruktansvärt feg jag är. Men att inte veta om han vill gå med mig till dansen eller inte är enormt plågsamt. Så nu håller vi tummarna på att jag får ett positivt svar inom kort framtid! 

Kommentarer:

1 Lovisa:

Jag tänkte en dag med kanske två inlägg, varav en är en presentation och sedan ett vanligt inlägg om hur dagen har varit. Eller bara ett inlägg med både ock! Kan vara kul att ge varandra lite nya läsare :D Du kan maila mig om det om du vill såklart! lovis45bdj@hotmail.com

Kommentera här: