THREE Q/A

Q: Hejsan! Jag ska nog åka med explorius 16/17. 
Jag undrar när fick ni tid att åka upp på "Top of the rock"? Jag har fått för mig att ni har ganska tajt schema på SLC. eller? och hur mycket kostade det? lång kö?
 
A: Vad roligt att du förmodligen kommer åka med explorius 16/17! När vi åkte upp till On Top of The Rock så gjorde vi det på vår fritid, jag tror vi hade 3 timmar på oss. Jag visste att jag verkligen ville upp dit och prioriterade det först. Kön tog kanske 5 minuter till att köpa biljetter sedan 15 minuter att gå igenom säkerthetskontrollen och allt. Det kostade $30 att åka upp dit men det är verkligen så himla värt det!! Jag ångrar att jag valde att gå till Tiffanny istället för att gå till Times Square, jag hade hunnit om jag velat menmen. Så när du är på SLC, planera noga vad du vill göra för tiden kommer gå fort! Jag vill så gärna tillbaka dit igen och ta nya fina bilder. På grund av att jag hade någonslags ögoninfektion så blev inte bilderna på mig dom bästa :(

Q:
 Hej hej, jättefin och jättetrevlig blogg som jag råkade hitta. Ska eventuellt åka som utbytesstudent om ett år, så jag är jätteintresserad av att följa ditt år som utbytesstudent. 

Just nu är jag inne i en period där jag är jätteintresserad av underkläder, stämmer det att i USA så är det vanligare att använda stringtrosor än här i Sverige? Är det så att tunna spets-bh:ar är mer vanlig i USA än push-up bh:ar? Vill gärna veta lite mer om underklädes-mode i USA. Fanns det något som du reagerade på när det gäller underkläder, asså det som skiljer sig från Sverige. Något som fick dig att ändra dina underklädes-vanor? Bra och fin blogg. Kram
 
A: Först, tack så mycket! Kul att du hittade hit till min blogg. Tycker verkligen att du ska ta chansen att åka som utbytesstudent om du kan det! Sen, om jag ska vara ärlig så är din fråga väldigt svår att besvara. Det beror verkligen på var du hamnar. Här i Idaho så är det nog vanligare att använda vanliga trosor än stringtrosor. Många här är väldigt pryda, man byter inte om framför varandra osv.. Vilket jag råkade göra en gång under en fotbolls match när jag skulle byta short. De blev väldigt chockade. Något många använder här är sportbh och liknande. Mina vanor är precis likadana, fast egentligen använder jag inte alla underkläder jag hade hemma eftersom min värdmamma tvättar mina kläder (jag har dock sagt att jag gärna vill tvätta mina underkläder själv) och de känns lite skumt då, om du förstår vad jag menar?
 
Q: Hej!  Måste bara säga att din blogg är jättebra!. Ska kanske åka som utbytesstudent nästa år och har några frågor! 
1. Är du glad över valet att åka som utbytesstudent till USA? 
2. Hur är killarna? Är de framåt som alla säger att de är? 
3. Hur är skolan? Är det jättesvårt? Om man bara ha E i engelska, kommer man efter i plugget då?
 
A: Åh tack så mycket! Roligt att du funderar på att åka iväg!
1. Jag är verkligen superglad att jag åkte! Jag har haft några motgångar emot mig under ansökningarna men det är verkligen så värt det! Soft Landing Camp kan nog ha varit en av de roligaste minnena än så länge. Jag ska inte ljuga, jag har haft det ganska tufft sedan jag kom hit och det har varit svårt att skaffa vänner här. Men samtidigt älskar jag mitt liv här så mycket. Jag går verkligen på världens bästa skola!
2. Alltså, jag har inte direkt haft en jättebra kontakt med killarna och jag har inte direkt några killkompisar här ännu men de är väldigt snälla. De flesta här är nog lite mer framåt och trevligare än vad svenska killar är. 
3. Jag hatälskar skolan här. Jag känner sådan press att behålla betygen och blir riktigt sur om jag inte får A i uppgifter, och sådan var jag inte hemma i Sverige. Skolan är väldigt lätt men jag har det väldigt svårt för Engelskan då vi precis läst Scarlet Letter. Men bara du hänger med i lektionerna och frågar om hjälp så borde det gå bra! Mitt betyg innan jag åkte hit var ett D vilket motsvarar ett Amerikanskt C och jag klarar mig ganska bra. Just nu har jag har 87% i Engelska vilket är B+ här i USA och C i sverige.

Kommentera här: