MINA SISTA DAGAR I SVERIGE

Jag skrev ingenting om tiden innan jag åkte hit till USA. Så jag tänkte att jag kunde skriva lite vad som hände de sista dagarna då jag har lite brist på idéer att skriva här på bloggen.
 
Torsdag 6/8: Stadsfesten började den här dagen och jag hade planerat att spendera dagen med min bästa vän. Påväg in till stan så drog Matilda in mig till Lilla Puben. Såg Lina sitta där och tänkte "Nej men vad kul, måste hälsa på henne" sedan kom min andra tanke när jag såg alla de andra "Nä varför sitter alla de här, har de planerat att ses utan att säga något :(" Haha. Förstod verkligen ingenting och fattade inte att det var en överrasknings avskedsmiddag för mig. Just där och då insåg jag att jag verkligen har så himla fina vänner! De bjöd mig på middagen och hela kvällen var så himla mysig! Sedan åkte jag hem med Matilda och vi hade vår sista sleepover på 10 månader.
 
Fredag, lördag och söndag var dagar då tankarna gick upp och ner. Det var så mycket känslor att hantera på en och samma gång. Glad men samtidigt ledsen. Ångest och stress men samtidigt exalterad. Det går inte riktigt att förklara och jag tror endast utbytesstudenter kommer förstå hur det faktiskt är. 
 
Dagarna innan jag åkte var så himla bra. Jag fick spendera dem med mina nära och kära och jag kunde inte ha spenderat mina sista dagar i Sverige på ett bättre sätt. Hade sovsällskap från fredag till dagen jag åkte vilket fick mig att tänka på annat och stressen minskade lite. Jag trodde faktiskt inte det skulle bli så jobbigt med avskedet och att det blev så många tårarar förvånade mig men jag var extremt spänd över det äventyr som snart skulle börja.

Kommentera här: