PROM

Det känns lite overkligt och jag är fortfarande lite i chock att jag faktiskt fick gå på Prom. Det är ju verkligen en dröm för mig som utbytesstudent att få gå på Prom. Lördagen den 14 Maj, började med att Jarrett hämtade upp mig vid 10.30, då vi sedan åkte vidare till Maverick för att möta upp två andra par, Dalton & McKenzie, Brock & Kaytlin. Vi åkte först upp till Mesa Falls, ett vattenfall som jag tidigare har nämn i bloggen i början av mitt utybtesår.  Så himla fint verkligen! Jag älskar vattenfall, de är så vackra! Efter det åkte vi nästan upp till Island Park där Dalton hade en stuga. Vi hade grillat till lunch. Strax innan 15.00 åkte vi hemåt igen men hem till Jarrett för att fördröja tiden för att vid 16.00 åka ner till Idaho Falls för att äta middag på Fuji Hibachi & Sushi med några andra par. Jättecoolt ställe och de fixade maten framför en. Vi körde på en Hibachi Steak Share Plate och vi fick hur mycket mat som helst. Det blev mycket bilåkande under daydaten och jag räknade ut att vi måste ha åkt bil 4 timmar totalt fram och tillbaka.
 
När jag kom hem runt 7 tiden för att börja fixa mig så insåg jag att jag inte hade blomman jag skulle ge min dejt. Jag trodde att min värdmamma skulle hämta ut den och hon hade trott att jag skulle göra det. Här började jag panika för jag ville verkligen ge honom en boutineer. Vi försökte ringa blommaffären men såklart hade de stängt då det var lördag. Liz var så snäll att åka till affären i stormen och kom hem med en rosa ros. Så hon gjorde Jarrett's boutineer helt själv på några minuter innan han kom vid 20.15, så sjukt fin ju? Liz fixade även till mitt hår och smink som jag fixat väldigt slarvigt innan pågrund av stressen med blomman men allt slutade bra och jag kände mig verkligen som en prinsessa. 
 
Vi åkte hem till Jarrett när han hämade upp mig så hans mamma kunde ta några bilder på oss innan vi åkte vidare till Kandace hus för att möta upp alla vi åt middag med och ta gruppbilder. Vi kom till dansen runt 21.30 och gick nästan direkt upp till fotograften för att ta ännu fler bilder. Vi tog 3 olika bilder. Tydligen under den tiden så hade mitt hår fallit av hårnålarna och detta upptäckte jag efter alla bilder hade tagits och ingen sa till mig?! Menmen, det fanns inte så mycket att göra åt det. Det blev tyvärr inte heller så mycket dansande då min dejt inte tyckte om att dansa men några slowdances (haha tänkte så mycket på högstadiediscot i 5:an) hann vi med innan vi drog oss hem till Jarrett igen runt 11.30 för att titta på Happy Gilmore. På något sätt lyckades alla somna och tillslut somnade jag också och vaknade upp när de sista paret gick. Försökte väcka stackars Jarret i några minuter som verkade sova väldigt djupt. Jag kom hem runt 01.00 med ett leende på mina läppar.
 
Jag hade det verkligen så roligt och jag är verkligen så glad att Jarret frågade mig och att min dröm att få gå på Prom gick i uppfyllelse. Jag trodde verkligen inte att jag skulle få gå på Prom. Jag var hur nervös som helst inför den här dagen och över hur allt skulle bli. Jag hade ingen aning vad vi skulle göra på daydaten förrens jag gick och la mig på fredagkvällen. Jag var jättenervös att det skulle bli väldigt stelt då jag aldrig har pratat med honom innan förutom att jag bara suttit bredvid honom en gång på söndag skolan i krykan och visserligen blev det lite stelt korta stunder då vi umgicks med två andra par under dagen som faktiskt var tillsammans. Men vi lyckades lära känna varandra bättre under vår bilresa då vi åkte ensamma. Dagen blev väldigt lyckad och över förväntan, jag hoppas verkligen att han hade de lika roligt som jag! Jag är så glad att min dag blev så lyckad då jag vet att några av mina kompisar hade det tråkigt på Daydaten och Prom. Tyvärr i all stress med boutineern så lyckades jag inte hitta SD-kortet till kameran så har tyvärr bara mobilbilder förutom de 3 bilderna som kommer att komma i fotoformat senare.
 
Förlåt att inlägget blev så långt men jag vill verkligen minnas allt i varenda detalj när jag tittar tillbaka, fick även skriva texten 2 gånger då den försvann..
 

Kommentera här: