THE WEEK..

Tisdag efter skolan så hade vi en återträff med Drama Club. Vi gjorde Italian Soda, min blev verkligen hur god som helst! Jag stannade kvar i skolan med några och gick sedan till Yearbook signing. Hela min book är full men jag ska försöka klämma in några till hoppas jag! 
Onsdag så skickade vi iväg vår Baseball team till State. Jag hade match efter skolan och fick en boll i ansiktet så min läpp spräckte :)
Torsdag åkte 14 elever från vår Track and Field till State, har dock inga bilder från detta då jag missade när vi skickade iväg dem. Vad jag menar med att vi skickar iväg dem är att vår school band spelar vår låt och rekorn håller ett tal.
Fredag: Seniors last day, iallafall för de som inte åkte iväg för State. Sjukt sorgligt, helt sjukt att det är så nära tills vi alla lämnar nu. Det känns lite overkligt, att det snart har gått 10 månader redan?!
 
Mina värdföräldrar + Micah är ansvariga för Track teamet så de åkte iväg till Boise. Alec var med i 4x2 relay så jag och de minsta syskonen i familjen fick sova borta medan de är iväg. Jag sov hos hemma hos Emma torsdag till fredag. Igår till idag har jag sovit hos Erica. Planen var att jag skulle stanna här till imorgon men jag åker hem om en stund och tänkte fixa lite hemma innan familjen kommer hem runt 22.00. Jag ska försöka förbereda lite blogginlägg, jag lovar att alla Prom bilder ska komma ut imorgon! 

Kommentera här: